Banc Sabadell i La Salle Alumni una combinació que et fa guanyar!

Posteado por
19Jun

L’objectiu d’aquesta col·laboració és satisfer les necessitats dels associats premium

sabadell

Des de l’any 2012 el Banc Sabadell col·labora amb La Salle Alumni. Aquesta col·laboració també implica la participació en projectes formatius, en iniciatives de divulgació i en la promoció d’activitats. A més dels membres de l’associació, també es poden beneficiar d’aquestes condicions especials els familiars de primer grau i els empleats dels associats.

La contínua relació entre ambdues entitats, a través de reunions periòdiques, fa que l’oferta es vagi adaptant a les necessitats reals dels associats i que, quan cal, es dissenyin productes específics en funció de les tasques que desenvolupin en aquell moment. La voluntat és la d’activar permanentment la relació per conèixer, sempre i de primera mà, les necessitats dels professionals.

És ben coneguda la gran experiència del Banc Sabadell amb els col·lectius professionals que els dóna un elevat coneixement de la realitat. Disposen d’un equip humà ben preparat, dotat dels recursos tecnològics i comercials més moderns i d’una organització multicanal enfocada al client que els permet ocupar una posició destacada en el mercat en banca personal i sobretot, d’empreses i  professionals.

Si ets Alumni de La Salle o en el cas que ho vulguis ser, aprofita la promoció que t’ofereix el Banc de Sabadell i podràs beneficiar-te dels serveis Premium de La Salle Alumni i del descompte que t’ofereix el Sabadell. Fes click aquí i descubreix els avantatges!

 

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión