Grup d’estudiants de la Salle Tarragona han aconseguit ser finalistes en el Concurs internacional d’ARCHMEDIUM

Posteado por
21Jun

LS arqTGNFelicitem al grup d’estudiants d’Arquitectura La Salle Campus Tarragona format per: Albert Ferré, Leire Marzo, Joan Ferré, Inés García i Xavier Gallego., per haver aconseguit ser finalistes en el Concurs internacional d’ARCHMEDIUM.

FERRÉ_GALLEGO_GARCÍA_MARZO

El projecte engloba un Museu, un Centre d’Investigació, Conservació i Restauració de manuscrits i peces de l’edat mitjana, situat a South Cadbury, Anglaterra, lloc on la llegenda situa l’antic castell del Rei Artur.

Podeu consultar la resta de participants a:

http://es.archmedium.com/Concursos/End_CRVC/Proyectos.php

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión