Primera sortida del Club de Foto

Posteado por
28Oct

15566309096_a4c4356f92_b

Fotografia: Marc Rovira Berga

El dissabte dia 18 d’octubre el Club de Foto de La Salle va fer la seva primera sortida del curs. Tal i com es va acordar aquesta es va realitzar dins de Barcelona per tal que hi poguessin assistir el màxim de membres possibles. Aprofitant que a la nostra ciutat tenim un dels cementiris més reconeguts de Catalunya, degut en gran part a les espectaculars escultures que s’hi poden trobar, es va escollir aquesta localització per començar a engegar motors.

Sortint del cementiri, tot aprofitant que s’estava començant a pondre el sol vam decidir pujar al castell de Montjuïc per retratar aquesta màgic moment del dia. Més tard vam anar al centre comercial de les Arenas, on abans de fer un mos alguns dels membres del club van aprofitar les vistes de la terrassa per fer fotografies de llarga exposició de la plaça Espanya, ja que ofereix una gran varietat de llums i colors.

A continuació us deixem les fotografies resultat d’aquesta primera sortida del club:

https://www.flickr.com/photos/clubfotols/sets/72157648444591898/

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión