Sortida al pantà de Santa Fe

Posteado por
18Nov

sortida montseny

Fotografia: Guillem Villa

Aquest diumenge els membres del Club de Fotografia de La Salle vam anar al pantà de Santa Fe (Montseny) en busca de la tardor, d’aquelles tonalitats groguenques i vermelloses tant pròpies d’aquesta estació de l’any que conviden a ser fotografiades. Vam poder gaudir d’un dia assolellat i el vam aprofitar per retratar l’entorn, aconseguint resultats sorprenents. Tot i que gran part dels membres del club encara no han tingut temps per penjar les seves fotografies, si esteu interessats en veure els resultats d’aquí uns dies les tindreu totes disponibles al nostre Flickr. Tot i així a continuació us deixem una petita mostra i l’enllaç als àlbums de Flickr de la sortida de dos dels membres del club.

 

marina             marc

Fotografia: Marina Gavin (Flickr)                          Fotografia: Marc Rovira (Flickr)

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión