“All in” amb Lightroom

Posteado por
17Mar

Quan portes uns anyets fent fotografies i has interioritzat la manera d’editar-les i organitzar-les (a la teva manera), creus que aquests són els pasos correctes, potser no els més correctes, però sí que els que millor et funcionen i els que tens tant mamats que casi ho fas sense pensar. Suposo que a molts us pasa quelcom semblant, dins el caos tenim el nostre ordre… Sabem que no és la manera, però com que ja ens va bé, pensem que tota la vida ho farem així, almenys jo ho pensava…

Ho pensava fins la classe d’edició i molt més amb Lightroom que va impartir el Joan de la Malla. Tenia al cap que com a organitzador era un gran programa, però com a editor anava una mica justet i per això treballava amb ACR i per variar estava equivocat, doncs el motor és el mateix, amb les mateixes eines però organitzades diferent.

Lightroom ens ho ofereix tot: organització, edició, conversió, compatibilitat amb plugins, geolocalització, publicació… vaja, que només falta que ens faci el sopar.

És molt feixuc tenir que canviar tot el fluxe de treball al que un està tan acostumat, però estic segur que a la llarga acabarà per donar els seus fruits i serà molt més rendible en tots els aspectes. Fins aquí el post, vaig a seguir amb les paraules clau, les estrelletes, els colorets, les banderoles i més.

 

Sin título-1

 

P.D: Joan, amb tot el carinyo del món, maleït siguis… 😉

 

Archivado en:

Un comentario sobre “All in” amb Lightroom

  1. hahaha, jo sempre havia utilitzat el Aperture, de fet encara crec que en alguns aspectes era millor, vaig escriu una entrada també en aquest blog. Pe`ro al final he caigut, com tots, i ara utilitzo lightroom…, principalment perquè el Aperture han deixat d’actualitzar-lo!

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión