Inici 2n Semestre

Posteado por
09Feb

Per fi els exàmens del 1er Semestre han acabat i des del Consell d’Estudiants de La Salle esperem que hagin anat molt bé i tothom hagi aprovat tot. Ja tornem a la vida quotidiana i amb ella totes les diferents notícies i esdeveniments que us aportem des del Consell i les diferents entitats que tenim en aquesta universitat.

Primer de tot, sobretot pels alumnes nous, recordeu que en l’apartat de Calendaris i Horaris teniu els horaris de cada curs del segon semestre amb les noves assignatures i canvis d’hora assignats.

Després, aquest cap de setmana es celebrarà la VEX Robotic Competition i la Clautic Cup que es donarà lloc el dissabte 14 a la Universitat La Salle. En aquesta famosa competició entre robots hi poden participar robots de 8 a 23 anys.

Finalment, recordar que per aquest 2n Semestre tenim la festa més esperada de tot el curs que és la SalleFest. Volem informar-vos que ja estem treballant en això i que estem ficant el 100% de les nostres ganes per a què tingueu vosaltres els alumnes una de les setmanes més espectaculars que viureu a La Salle.

robots

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión