Preparació Sallefest ’15

Posteado por
17Feb

Ja queda menys pel Sallefest 2015 i el Consell d’Estudiants de La Salle està preparant ja totes les reunions i decidint quines activitats i horaris hi haurà per aquest any. Per començar, dimecres 18 de febrer es celebrarà la reunió del Consell a l’aula Paraninf on estan convocats tots els delegats de les tres àrees de la universitat. En aquesta reunió es tractarà tots els temes relacionats amb el Sallefest i en què afecten a la vida estudiantil.

Només avisar-vos de que tenim moltes sorpreses per a vosaltres i ja veureu que aquest any, l’últim per molts de nosaltres, estem esforçant-nos al màxim per tal de que passeu la millor setmana de tot l’any. Pels que sigueu nous, i pels demés, si teniu algun dubte o voleu aportar alguna idea per una activitat adreceu-vos al Consell d’Estudiants via mail: consellestudiants@salleurl.edu

A part d’això, per a aquest divendres 19 de febrer us tenim preparada una festa de benvinguda del segon semestre. La festa es celebrarà al club Otto Zutz (carrer Lincoln 15) a partir de les 22:00h amb pica-pica i barra lliure de cervesa i vi i després entrada a la discoteca per 15€.

festa

 

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión