Botifarrada Projecte Urubamba ’15

Posteado por
04Mar

Bueno ja queda menys i es que estem tant nerviosos, amb tantes ganes que ja no sabem que fer perquè passin les setmanes i vingui ja el esperat Sallefest ’15. Us tenim preparats alguns esdeveniments per fer gust de boca que us agradaran molt. Tenim la botifarrada solidària del projecte Urubamba que portarà els beneficis a l’aldea andina del mateix nom per tal de portar la tecnologia i ajudar econòmicament en el desenvolupament de la Universitat La Salle d’aquesta població. La botifarrada serà el dimecres 11 de març a partir de les 13:00h fins les 15:30h en els jardins de l’edifici Sant Miquel.

Després tenim aquest dijous 5 de març la segona sessió de les fotografies per les orles de Graus i Màsters Universitaris d’Enginyeria i Arquitectura a la Sala Corporate de l’edifici Sant Jaume Hilari de 10h a 13h  i de 15h a 18:30h. Recordar de portar una camisa o brusa blanca i els de Graus portar una americana negra i el preu de l’orla és de 25€.

botifarrada

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión