Botifarrada i PC del 2n Semestre

Posteado por
09Mar

 

Bon dilluns a tots i a totes. Comencem la setmana i tenim notícies interessants per tots vosaltres. Primer com no recordar que tenim aquest dimecres dia 11 la tradicional Botifarrada Solidària del Projecte Urubamba a partir de les 13:00h fins les 15:30h. Us animem a que us passeu perquè a part de que gaudireu d’un menjar boníssim i molta bona companyia també estareu ajudant pel projecte que porta La Salle per aportar la tecnologia per poder fer més fàcil la vida en el poble d’Urubamba.

Després recordar que ja estem a punt de tenir més notícies per vosaltres des de la Sallefest 2015 i us les portarem d’aquí molt poc, estigueu atents. Ja queden molt poques setmanes!

Atenció també que d’aquí poc seran els exàmens del Punt de Control del Segon Semestre. Teniu els horaris en l’apartat de Calendaris i Horaris de la web www.salleurl.edu.

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión