2 anys d’Engrescats

Posteado por
16Mar

Bon dilluns a tothom. Primer de tot, gràcies a tots pel contundent èxit que va ser la botifarrada on vam poder gaudir d’una estona de relax i diversió amb els nostres companys i amics, tant d’Arquitectura, d’Enginyeria i de Business; i alhora, de poder ajudar solidàriament en un projecte tant important com el d’Urubamba.

Després, felicitar als Engrescats de la URL pels seus dos anys de vida i poder dir amb molt d’orgull que han creat una entitat molt important per aquesta universitat i han ajudat a fomentar la cultura catalana i de que tots puguem formar part.

Finalment, avisar-vos que la setmana que ve comencen els exàmens del Punt de Control del segon semestre. Estigueu atents als horaris i localitzacions disponibles en la web de La Salle i molta sort a tots.

Engrescats_de_la_URL_-_escut

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión