Ja queda poc!

Posteado por
09Abr

 

 

Ja queda menys per la més esperada de totes les setmanes! El SalleFest! Del 20 al 26 d’abril es celebraren les activitats que més us agraden i que en guany us tenim preparades moltes sorpreses. En les diferents activitats i concursos tindrem premis i promocions gràcies als nostres patrocinadors que han volgut ajudar-nos a fer un SalleFest pensat exclusivament per a què els alumnes gaudeixin i s’ho passin bé.

A partir de la setmana que ve sortiran publicats els diferents cartells i els vídeos de promoció amb tots els horaris i especificacions per poder participar. Esperem que aviseu a tots els vostres amics per tal que vinguin a La Salle i que puguin veure que el SalleFest s’està convertint en una de les setmanes de referència de les festes universitàries de Barcelona.

Finalment, també comentar que la següent setmana s’obrirà el plaç de reserva de la zona del Sopar del SalleFest i poder comprar l’entrada anticipada que incluirà com sempre el sopar + 1 copa a la festa de després per 20€. Esperem veure-us a tots en el sopar!

 

sallefest

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión