Activitats i esdeveniments del SalleFest

Posteado por
14Abr

Ja tenim tots els horaris i les ubicacions oficials de les activitats i els esdeveniments de la setmana del Sallefest. Tots els cartells informatius estan penjats per tots els edificis de La Salle i, a més, en la pàgina oficial del Facebook del Consell d’Estudiants estan totes les fotos amb la informació més important. Igualment en aquesta pàgina també trobareu tots els enllaços al canal de Youtube del Consell amb els vídeos de promoció del Sallefest.

https://www.facebook.com/ConsellEstudiantsLS

Les inscripcions a les diferents activitats es poden fer segons els diferents métodes que es comenten en els cartells com, per exemple, en la recepció del gimnàs, a través d’email o sense prèvia inscripció.

Hi hauran també activitats especials vinculades al Sallefest organitzades per entitats o associacions externes al Consell com, per exemple, la venta de roses per Sant Jordi a càrrec dels Engrescats de la URL, la IV del torneig benèfic Bocatas BCN, la III Mostra Gastrònomica i Cultural o el partit de la Champions FCB vs PSG el dimarts 21 al Bar de La Salle.

Recordem també que ja està oberta la reserva de les diferents zones de les taules pel Sopar del Sallefest i les entrades anticipades valdran 20€ incloent el sopar, amb l’entrada a la posterior festa i una consumició.

portada

 

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión