Presentació

Posteado por
10Feb
Alejandro de la Sota
L’assignatura d’Introducció a l’Arquitectura es presenta dins del Curs d’Accés a l’Escola d’Arquitectura La Salle, de la Universitat Ramon Llull, i en ella s’instrueix a l’alumne en algunes de  les disciplines bàsiques de la carrera.

La voluntat d’aquesta assignatura és la de despertar en l’alumne a través de l’aprenentatge del dibuix i de la història, l’interès per l’arquitectura.

El dibuix i l’arquitectura sempre han estat units. El dibuix és necessari per a expressar l’arquitectura, però també és necessari per a aprendre-la. Aprenentatge que, per a ser fèrtil, ha de nodrir-se d’un profund coneixement de la història de l’arquitectura.

L’exemple dels grans mestres de l’arquitectura moderna, en la seva utilització constant del dibuix, i la seva curiositat per a entendre els valors d’allò construït, ens ha de servir per a conèixer, i sobretot per a comprendre, qualsevol de les grans obres de l’arquitectura de tots els temps.

L’aprenentatge prop del mestre és camí segur per al jove que comença en un ofici. També, i potser sigui el més important en aquest primer curs, empapar-se de la constància, el rigor i la responsabilitat propis dels grans mestres, tan necessaris en l’exercici generós d’aquesta disciplina.

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión