Educació amb videojocs: eines contra l’obesitat

Posteado por
13Abr

Continuo amb un altre entrada sobre l’Educació amb videojocs, aquest dedicada a la salut dels nostres joves. Si sempre s’ha relacionat els videojocs amb una forma de vida sedentària i la seva principal conseqüència, l’obesitat, ara veiem com pot ajudar.

Una escola de West Virginia ha incorporat un videojoc, el DDR a l’escola. Aquest és el conegut videojoc de ball on hem de trepitjar unes fletxes marcades al terre segons una seqüència que veiem a la pantalla que acompanya la música.

Aquesta escola ha fet l’experiment de fer jugar durant 24 setmanes, 30 minuts al dia com a mínim i durant 5 dies a la setmana a 12 nens que patien obesitat. Hi havia altre grup de 12 nens que també patien obesitat i que no jugaven. El resultat ha sigut com la salut dels nens que jugaven ha millorat en salut.

DDR Konami

Imatge propietat de wikipedia

Aquesta és la segona entrada que faig sobre com els videojocs poden aportar aspectes positius als més joves. Algú ja li he fet canviar l’opinió vers els videojocs?

Entrades anteriors de Educació amb videojocs:

Educació amb videojocs: Realitat augmentada

Un comentario sobre Educació amb videojocs: eines contra l’obesitat

  1. Pingback: Educació amb videojocs: Brain Training, l’entrevista 3/24 « Ensenyar Tecnologia

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión