Màster en Formació del Professorat

Posteado por
26May


Aquest passat dimarts dia 25 va tenir lloc la darrera classe lectiva del Màster en Formació del Professorat Especialitat Tecnologia. Va ser una posada en comú de les conclusions i experiències viscudes a les matèries 5.1 i 5.2 (Aprenentatge i ensenyament de la Tecnologia).
L’intercanvi d’opinions entre els alumnes del Màster i els 3 professors va ser sempre cordial i amb un to constructiu i enriquidor. Molts cops se solen deixar aquestes sessions per manca de temps i, en realitat, són sempre les que més aprenen ambdues parts: alumnes i professors.
Agrair des d’aquí a tothom, tant professors com alumnes, la implicació i motivació total en aquesta primera promoció del Màster en el Curs 2009-2010. Costarà de superar aquests resultats tant acadèmics com a grup humà.

Archivado en:

Un comentario sobre Màster en Formació del Professorat

  1. Cristina Hidalgo 27/05/2010 a las 08:58

    Ha estat un plaer el poder formar part de la primera promoció del màster a la URL, de formació del professorat.

    Desitjo molta sort als meus companys i una abraçada per tots els professors que heu engegat la màquina per iniciar el màster.

    Fins aviat promoció 2009-2010!
    Cristina Hidalgo.

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión