Recomanació blog (caparazón)

Posteado por
23Abr

M’agradaria recomanar-vos un blog que va molt en la línea dels nostres interessos com a docents. Es tracta del  blog de Dolors Reig, una Psicòloga que s’ha posicionat en el món de les xarxes socials i del món de les TIC i entre d’altres coses es dedica al món de la formació, ja sigui donant classes a la universitat com fent ponències en events o congressos.

En el seu blog podeu trobar articles molt interessants relacionats amb el món de l’educació, recursos d’autoaprenentatge, comentaris sobre notícies de tecnologia, especialment relacionades amb el món de l’ensenyament… i una infinitat de temes interessants per a persones interessades en la tecnologia i el món de l’ensenyament.

A més si el tema us interessa podreu seguir a Dolors per twitter (@dreig) com no?

El blog recomanat:

http://www.dreig.eu/caparazon

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión