Doctorats Industrials

Posteado por
10Feb

La Generalitat de Catalunya, des de la Conselleria d’Economia i Coneixement, està fent accions per a què el nostre país esdevingui un Motor de Coneixement (Nota premsa). Entre d’altres accions, s’ha fet ressò de la campanya de promoció de Barcelona KEY i dels Doctorats Industrials.

bloc_doctoratindustrial

Com en altres ocasions, La Salle (Universitat Ramon Llull), en la seva vocació d’estar present a les iniciatives capdavanteres, està participant en el desenvolupament dels Doctorats Industrials. Aquest esquema de doctorat permet a les empreses, amb ajuts fiscals i subvencions per part del Govern de la Generalitat, ser artífexs principals en la formació de nous Doctors.

L’objectiu és que, d’acord amb una Universitat, el doctor industrial tingui una formació d’excel·lència que respongui a les necessitats empresarials i, per tant, l’ajudi a resoldre els reptes de desenvolupament i innovació que l’entorn actual exigeix. El resultat final d’un Doctorat Industrial és l’elaboració d’una tesi doctoral en un projecte estratègic en el que l’empresa i la Universitat poden i volen treballar conjuntament.

Des de l’Innova Institute oferim la possibilitat de col·laborar amb les empreses per portar a terme els Doctorats Industrials a les àrees d’Innovació, Emprenedoria i Gestió en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

Per a més informació sobre la iniciativa dels Doctorats Industrials es pot consultar:

–          La presentació realitzada a La Salle (URL).

–          El bloc de doctorat de La Salle (URL).

–          La pàgina web de la Generalitat de Catalunya.

O contactar amb el director de l’Innova Institute, el Dr. Francesc Miralles (fmiralles@salleurl.edu).

Archivado en:

Comments are closed.

Iniciar sesión