Projecte LN2410

Posteado por
21Mar
Placa LP2410

Placa LP2410

El projecte LN2410 és un projecte dedicat a la investigació de sistemes encastats o embedded focalitzat en la plataforma de desenvolupament LN2410 de Clabsys. Aquesta és una plataforma hardware basada en un processador ARM a 250MHz amb una sèrie de ports USB i Ethernet, lectors de targetes de memòria SD/MMC i CompactFlash, així com memòria interna flash de 32MB amb 64MB de SDRAM i pantalla tàctil.

Sobre aquesta plataforma és possible adaptar dos dels més coneguts sistemes operatius com són Linux 2.6 i Windows CE 5.0. Tots dos sistemes operatius tenen una metodologia concreta per adaptar i configurar el hardware propi de la placa i, per tant, és necessari seguir uns protocols específics.

Expansions de LN2410

Expansions de LN2410

L’objectiu d’aquest projecte és explorar i implementar totes les possibilitats, tant de processament com d’expansió i comunicació, de la placa de desenvolupament LN2410: millorar els compiladors, l’entorn gràfic, la mobilitat, les aplicacions distribuïdes, la veu sobre IP, la transmissió de vídeo i àudio, etc. Esperem que el projecte us resulti engrescador i estem a la vostre disposició per qualsevol dubte o aclariment.

Archivado en:

Comments are closed.

Iniciar sesión