Augmented Reality

Posteado por
06May

Us en recordeu dels hologrames i com van cridar l’atenció quan es van donar a conèixer? Avui en dia disposem d’una versió digital molt més propera i fàcil de programar coneguda com Augmented Reality o realitat augmentada.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=3bW9Xgm7fj0]

Es tracta de reconeixement d’imatge i renderització 3D en temps real. Mitjançant una imatge determinada en blanc i negre anomenada glifo, la nostre webcam la reconeix, detecta la inclinació i la rotació i trasllada aquests paràmetres a la nostre figura en 3D renderitzada.

Les seves aplicacions son infinites, però ja s’apliquen a entorns empresarials per a fer demostracions de productes, normalment via online, com la del model iQ de Toyota.

[youtube:http://www.youtube.com/watch?v=1_7NW_u3VFo]

És aquest el futur de les presentacions de productes? Es podria aplicar a àrees més convencionals de la nostre vida, com per emprovar-nos roba davant d’un mirall intel·ligent? Al ser una tecnologia molt oberta, gratuïta i fàcil de generar, s’integrarà més ràpid en el nostre entorn? Podria servir com una eina educativa pels nens més petits?

Comments are closed.

Iniciar sesión