Sistema de bateries LN2410

Posteado por
14May

Fa unes setmanes us vam presentar un dels projectes que estem duent a terme des de l’àrea de Sistemes Operatius: la plataforma de desenvolupament LN2410. Un cop ja hem tingut adaptats dos dels sistemes operatius més coneguts (Linux 2.6 i Windows CE 5.0), ha arribat el moment de dotar a la placa de mobilitat. Fins al moment, per tal de poder fer servir aquesta plataforma, era necessari tenir-la connectada a una alimentació de 5V i 200mA.

Per aquest motiu, hem decidit d’instal·lar-li un sistema que estarà format per: una bateria de polímer de liti (Li-poli), les quals es caracteritzen per una densitat d’energia i una taxa de descàrrega superior a les de ions (Li-ion), i per una placa que ens permetrà carregar la bateria alhora que utilitzem el sistema.

En properes entrades us informarem del resultat d’aquesta línia dins del projecte LN2410 i us convidem a que ens feu arribar les vostres propostes per a obrir altres línies d’investigació.

3 comentarios sobre Sistema de bateries LN2410

  1. Dintre de poc serem mòbils!!!!

    Ja queda poquet per ser cable-independent!!

  2. Això esperem, Carles. A veure si no fregim la placa o la bateria…jejeje

  3. He pensat que podríem estudiar la viabilitat de desenvolupar una aplicació que ens informés de l’estat de la bateria. És una eina realment vital en dispositius d’aquestes característiques, però no sé si aquesta bateria ens donarà opció.

    Què en penseu?

Iniciar sesión