Cloud computing a la vida real

Posteado por
29Jun

Fa poc us vam referenciar el concepte de cloud computing. Avui us portem un exemple de com aquests temes no són tan futurs com semblen, sinó que ja es comencen a veure al mercat. I ho trobem a la nova Palm Pre.

Aquest smartphone compta amb una varietat de serveis web basats en “el núvol“. Aquí és on entra el cloud computing. Quan guardem la informació d’un contacte, aquesta no s’emmagatzema en una aplicació del mòbil, sinó en una aplicació de la xarxa. Aquestes dades es converteixen en ubiques i assequibles des d’arreu i en tot moment, no es dupliquen, el seu emmagatzemament és molt més econòmic i redueix el consum de bateria del dispositiu. El telèfon mòbil és, bàsicament, una interfície.

Creieu que aquest tipus de tecnologia començarà a estendre entre aquest tipus de terminals? La resta de fabricants adoptaran aquest concepte? Tot són avantatges o hi trobeu algun inconvenient?

Un comentario sobre Cloud computing a la vida real

  1. Que quedi clar que no treballo per a Palm i que no m’emporto comissió 😉

Iniciar sesión