La primera determinació d’una posició amb el sistema Galileu fixa la posició d’Europa en la història

Posteado por
22Mar

Dibujo
El dia 12 de març, es va determinar íntegrament per primera vegada la longitud, latitud, i altitud d’un punt amb tecnologia Europea des del Laboratori de Navegació de l’ESA, a ESTEC, Països Baixos. La posició es va aconseguir amb una precisió d’entre 10 i 15 metres.

En aquest càlcul es va utilitzar únicament la nova infraestructura Europea, des dels quatre satèl·lits a l’espai, dels dos centres de control a Itàlia i Alemanya, enllaçats amb una xarxa global d’estacions de seguiment.

Des de la perspectiva històrica, és La primera vegada que Europa determina una posició sobre el terreny utilitzant únicament seu propi sistema de navegació per satèl·lit. També des del punt de vista tècnic, la generació de missatges de navegació amb Galileu és un pas clau per iniciar la fase de validació, després de què comenci el desplegament de la resta del sistema al final de aquest mateix any 2013.

Els quatre satèl·lits que conformen la constel·lació Galileu estan per ara al mateix temps sobre l’horitzó, un màxim de dos a tres hores al dia, interval que anirà augmentant a mida que es vagi despleglant la resta de la constel·lació.

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión