Radio Club col·labora amb EXPORRECERCA JOVE

Posteado por
01Ago

Des de el Radio Club La Salle creiem que la falta de vocació cientifica o de carreres tecniques com les telecomunicacions es deguda principalment a que no es motiva als joves adecuadament.  Es per aixo que hem arribat a un acord amb la Associació MAGMA per promoure el millor treball de recerca dirigit a treballs d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, relacionats amb les comunicacions radioelèctriques terrestres o espacials o Radioastronomia. Es valorarà positivament la utilització de receptors digitals tipus SDR, equips de radioaficionat, PMR o banda ciutadana. El premi consisteix en la matriculació gratuïta del curs “on line” ‘Diploma d’operador de radioaficionat’, així com les despeses associades a l’obtenció del títol de radioaficionat.

Esperem d’aquesta manera posar el nostre gra de sorra en la promoció de la radio.

 

 

Archivado en:

Comentar

Tu dirección e-mail no se publicará.

Iniciar sesión