Segueix-nos a:

Blogs

Un bloc d'enginyers per a enginyers en Àudiovisuals, Telecomunicació, Electrònica, TIC, Informàtica, Multimèdia i Telemàtica. 

04 novembre 2010 | Publicat per Redacción Ingeniería

Ja estem a Facebook!!!

Hola a tothom, com tots vosaltres jo també tinc facebook!m'estic possant les piles, però necessito la vostra ajuda...que us sembla el meu perfil?vinga!us animo a pasar-vos per el meu mur i que hi deixeu algun comentari!!!s'accepten crítiques i també elogis!!la qüestió és participar!! Us adjunto a tots el meu link i per aquells que no ho sabieu també podeu agregar-me: Pàgina de Facebook

Share

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta es fa per comprovar si vostè és o no una persona real i impedir l'enviament automatitzat de missatges brossa.
5 + 1 =
Resol aquest problema matemàtic simple i escriu el resultat. Ex. per 1+3, escriu 4.