Sigue la actualidad de la asociación de antiguos alumnos de La Salle-URL. Servicios y actividades para potenciar tu red de networking y carrera profesional.

21 Julio 2017 | Publicado por Redacción Alumni

Sent Alumni pots acudir a l'IOT Solutions World Congress

Torna l'IOT Solutions World Congress a Barcelona

 

iot-solutions-world-congress-2x

 

El pròxim 3, 4 i 5 d'octubre torna a Barcelona el Congrés Mundial sobre la Internet de les Coses, per mostrar als professionals que hi assisteixen casos reals, per educar-los sobre quina és la millor manera d'avaluar i desplegar les oportunitats de la indústria IOT i així millorar els resultats d'aquest negoci, cada vegada més en auge.

 

La tercera edició de l'IOT Solutions World Congress reunirà a més de 250 conferenciants d'alt nivell en un programa de 3 dies. Es tracta d'un esdeveniment de referència mundial, dedicat a les solucions IOT industrials en aplicacions reals en el mercat, a través de diferents verticals.

Al congrés es tractaran sis àmbits de coneixement al voltant del IOT: Manufacturing, Connected Transport, Healthcare, Energy & Utilities, Open Industry, Buildings & Infrastructure, entre altres temes addicionals que podeu consultar aquí.

A part de les xerrades que es duran a terme envers els temes exposats més a dalt, hi haurà diferents activitats relacionades amb l'IOT. Aquestes activitats ajudaran als assistents per treure el màxim partit a la seva visita. Si feu click aquí podreu veure tots els esdeveniments del que podreu gaudir durant els 3 dies que dura el congrés.

La Salle Campus Barcelona té un acord de col·laboració amb l'entitat organitzadora i per ser Alumni, tens els següents avantatges de participació:

  • 50% Congress Pass (preu real 995€) amb el següent codi 526E24AF. Registra't aquí 
  • Free Expo Pass (preu real 60€) amb el següent codi 111B9B47. Registra't aquí

 

Share

Añadir nuevo comentario

CAPTCHA
Esta pregunta es para comprobar si usted es un visitante humano y prevenir envíos de spam automatizado.
2 + 9 =
Resuelva este simple problema matemático y escriba la solución; por ejemplo: Para 1+3, escriba 4.